lunes, 28 de septiembre de 2009

Exercici GITIC


Prova d'enllaços

Tal com diu la sara(http://saraolmo.blogspot.com/), jo també estic d'acord amb ella de que el seminari serveix per conèixer millor als companys, tant els més tímids com els no tan tímids. És una classe per parlar i dialogar amb els diferents companys de classe.

La veritat és que estic d'acord amb la Mònica (http://www.nika812.blogspot.com/) quan diu que la primera classe de seminari ens va servir per començar a perdre la por escènica de parlar en públic.

sábado, 19 de septiembre de 2009

Les noves tecnologies

La veritat és que això de los noves tecnologies és una cosa que avui dia està molt present entre nosaltres perque comparteixen part de la nostra vida, però això és així des de fa uns quants anys, perque antigament aquestes no hi eren encara.
Jo, en el meu cas, hi estic acostumada a les noves tecnologies perque des de ben petita les he utilitzat. Les noves tecnologies que més he utlitzat al llarg de la meva vida són el mòbil, l'ordinador, l'mp3 i l'mp4. Com totes les coses, tenen els seus avantatges i els seus inconvenients. Un avantatge: que en són molt útils per poder facilitar-nos les coses. Un inconvenient: que ens hem acostumat a dependre d'elles i de vegades això no és bo.
En conclusió, són avenços que es van produint i ens hi hem d'acostumar a manejar-les per poder estar al dia encara que no ens agradin massa.