sábado, 31 de octubre de 2009

Seminari


DESCRIPCIÓ
L'últim dia de seminari vam començar la classe, com sempre, amb les lectures en veu alta i a continuació vam seguir amb la premsa educativa. Les lectures les van fer l'Eva i la Sònia i la premsa educativa en Javi i en Sergio.
Seguidament la tutora,l 'Annabel, ens va dir que ens posàrem en grups de tres i que ajuntéssim les característiques que ha de tenir un mestre i les posarem en comú en grup. De les deu característiques que teníem que portar fetes de casa, tres van ser seleccionades per cada grup fins que al cap de deu minuts vam posar-les tots els grups en comú i les vam escriure a la pissarra.
Després vam estar parlant de la feina que tenim que fer per al divendres que ve que consistirà en agrupar totes les revistes educatives que hi hagi a tota Catalunya, extreure les característiques principals de cadascuna d'elles i redactar un informe sobre el panorama actual d'aquestes revistes a Catalunya. Per últim l'Annabel Fontanet ens va dir que teniem que llegir-nos el llibre "L'el.logi de la feblesa".

REFLEXIÓ
Aquesta classe penso que és molt útil en quant a fer madurar als alumnes ja que parlem, ens escoltem,ens ajudem... però el que més m'agrada és que ens socialitzem els uns amb els altres i sempre hi ha molt bona comunicació entre tots els membres de la classe. El seminari és una classe molt dinàmica i alhora educativa. Penso que està molt bé això del seminari i estaria bé tenir alguna classe més a la setmana.

miércoles, 28 de octubre de 2009

SESSIÓ 6 ANUNCI

En aquest anunci es pot veure a un pop que està netejant la seva casa. Com és un pop, òbviament té diversos tentacles i en aquest vídeo es pot observar que utilitza cada un d’aquests tentacles per poder fer les feines domèstiques com ara planxar, passar l’aspirador, regar les plantes i rentar els cristalls. El missatge que ens vol transmetre és que aquest ambientador amb olor de Nenuco té una olor que olora a net. És per això que al final quan posa l’ambientador a la seva casa s’assenta al sofà tranquil•lament movent el bressol del seu bebè mentre es pren un cafè com deixant clar que ja acabat de netejar i que ja l’ha posat l’últim toc a la neteja.

El decorat que presenta aquest anunci és molt cridaner ja que l’escena se centra en una casa plena de colors de tota mena.
El pop està situat en un pla central excepte quan surt la imatge del producte anunciat que queda una mica al costat i exalta la imatge de l’ambientador. Pel que fa a la música, no en té fins al moment en què el pop acaba de parlar i s’anuncia el que és ben bé el producte. En aquest moment hi ha una música a un ritme moderat que fa més agradable l’anunci de l’ambientador Air Wick.


En aquest anunci només surt com a personatge el pop que ens transmet el model d’un animal que en aquest cas el personifica i fa com una comparació entre els tentacles del pop amb les feines que pot fer a la mateixa vegada amb cadascun d’ells.


El pop ens transmet un discurs:
“Oh! La verdad es que cuidar de mi casa no es fácil por eso aprecio las cosas que me hacen sentir bien, como el nuevo ambientador eléctrico Air Wick, frescor de colonia Nenuco. Una fragancia fresca y ligera. Prueba la nueva fragancia Nenuco de Air Wick.”
Me siento bien en casa. Y ahora la fragancia Nenuco también disponible en freshmatic y minifreshmatic.”
La expressió subratllada en negreta és l’eslògan de la marca Air Wick.
Pel que fa a la veu també s’ha de dir que al pop li han posat una veu femenina i penso que això té algun significat en quant a que estem parlant de les feines domèstiques.


Finalment, penso que aquest anunci és molt original a l’hora d’explicar el tema central. Ho fa amb la imatge d’un pop que crida molt l’atenció de l’espectador i amb una decoració molt acolorida que també té aquesta funció: atreure a l’espectador amb l’objectiu de vendre el producte.

lunes, 26 de octubre de 2009

domingo, 18 de octubre de 2009

COMUNICACIÓ ORAL, ESCRITA I DIGITAL

L'altre dia,el 16/10/2009, vam fer classe de Comunicació oral, escrita i digital. Vam començar la classe llegint un poema que ens tenia preparat la Lluïsa Cirera.
Seguidament vam continuar agafant apunts sobre les característiques del llenguatge oral i escrit. També vam parlar sobre les notes de l'examen de català que han sigut, en general, bastant péssimes.En quant a aquest tema crec hem de possar remei.

REFLEXIÓ
Pel que fa al contingut d'aquesta assignatura penso que és una bona opció el fet de que tinguem que cursar-la ja que com a futurs mestres necessitem saber parlar i escriure bé el català.
Respecte al tema del exàmen espero millorar el nivell de català per poder assolir sense cap mena de dificultats aquesta assignatura.

miércoles, 14 de octubre de 2009

miércoles, 7 de octubre de 2009

DIA DE SEMINARI

Avui dia 7/10/2009 hem fet la classe de seminari. Hem començat la classe amb una lectura que ens ha fet en Javi. Ha llegit en veu alta davant de tots els de la classe. Després hem estat fent activitats amb la nostra tutora l'Annabel Fontanet. Hem recordat els moments que més ens agradaven i els que més ens avorrien quan feiem educació primària. Ha sigut molt divertit, ens hem rigut molt i hem pogut compartir les nostres experiencies amb els companys de classe. Pel dia següent hem de portar un relat referent a tots els temes que hem tractat des del primer dia fins avui.
ELLA ELLE L'A
C’est comme une gaiete
Comme un sourire
Quelque chose dans la voix
Qui parat nous dire “viens”
Qui nous fait sentir etrangement bien.
C’est comme toute l’histoire
Du peuple noir
Qui se balance
Entre l’amour et l’desespoir.
Quelque chose qui danse en toi
Si tu l’as, tu l’as
Ella, elle l’a
Elle l’a Ou ou ou ou ou ou ou
Ce je n’sais quoi
Elle l’a Ou ou ou ou ou ou ou
Que d’autres n’ont pas
Qui nous met dans un drale d’etat.
Ella, elle l’a Ella, elle l’a
Elle l’a Ou ou ou ou ou ou ou
Ella, elle l’a.
Elle a ce tout petit supplement d’acme,
Cet indefinissable charme,
Cette petite flamme.
Tape sur des tonneaux,
Sur des pianos,
Sur tout ce que dieu peut te mettre entre les mains
Montre ton rire ou ton chagrin.
Mais que tu n’aies rien, que tu sois roi
Que tu cherches encore les pouvoirs qui dorment en toi
Tu vois ça ne s’ach?te pas
Tu l’as tu l’as
Ella, elle l’a

so retocat