sábado, 31 de octubre de 2009

Seminari


DESCRIPCIÓ
L'últim dia de seminari vam començar la classe, com sempre, amb les lectures en veu alta i a continuació vam seguir amb la premsa educativa. Les lectures les van fer l'Eva i la Sònia i la premsa educativa en Javi i en Sergio.
Seguidament la tutora,l 'Annabel, ens va dir que ens posàrem en grups de tres i que ajuntéssim les característiques que ha de tenir un mestre i les posarem en comú en grup. De les deu característiques que teníem que portar fetes de casa, tres van ser seleccionades per cada grup fins que al cap de deu minuts vam posar-les tots els grups en comú i les vam escriure a la pissarra.
Després vam estar parlant de la feina que tenim que fer per al divendres que ve que consistirà en agrupar totes les revistes educatives que hi hagi a tota Catalunya, extreure les característiques principals de cadascuna d'elles i redactar un informe sobre el panorama actual d'aquestes revistes a Catalunya. Per últim l'Annabel Fontanet ens va dir que teniem que llegir-nos el llibre "L'el.logi de la feblesa".

REFLEXIÓ
Aquesta classe penso que és molt útil en quant a fer madurar als alumnes ja que parlem, ens escoltem,ens ajudem... però el que més m'agrada és que ens socialitzem els uns amb els altres i sempre hi ha molt bona comunicació entre tots els membres de la classe. El seminari és una classe molt dinàmica i alhora educativa. Penso que està molt bé això del seminari i estaria bé tenir alguna classe més a la setmana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario