sábado, 22 de octubre de 2011

PREZI (clicar per veure enllaç)

L'altre dia a la classe de TIC se'ns va presentar el programa de Prezi. És un programa que serveix per fer presentacions animades i sobretot, online. Només utilitza una pàgina en tota la presentació a diferència del powerpoint que utilitza varies diapositives i separades. També es poden afegir a altres usuaris per a editar la presentació. Aquesta pàgina és infinita ja que es pot ampliar sempre que volguem mitjançant el zoom. Es crea un ordre fet per l'usuari per a que a l'hora de visualitzar-lo es mantigui aquest ordre. Es fa com si fos un camí però per informació ja siguin lletres, fotos, o vídeos.



Hi ha dos maneres de utilitzar el Prezi, una pagant ja que s'ha de tenir llicència i l'altre gratuita. Cal dir que els estudiants i els educadors tenen aquesta llicència gratuita i especial.

Sota el meu punt de vista, crec que és un programa molt útil per a fer presentacions animades i que ens pot servir com a recurs per exlicar algun contingut o bé per a fer algun resum o esquema d'una manera més divertida i entretinguda de manera que els nens estan més atents i més motivats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario