martes, 22 de diciembre de 2009

Comunicació oral, escrita i digital

DESCRIPCIÓ

El passat dia 11 de desembre la Lluïsa Cirera va iniciar la classe dient-nos que només es realitzaria un debat i parlant-nos sobre què faríem el divendres pròxim: recitacions i "qui ets tu?" pendents, parlar sobre l'examen i realitzar possibles preguntes que es podrien fer, etc. Quan vam acabar vam iniciar l'activitat de recitació.I després vam començar l'activitat del Debat que aquesta vegada va ser sobre el nou calendari escolar.
L'equip a favor d'aquest nou calendari va argumentar l'importància de que Espanya s'hauria de posar al mateix nivell que la resta d'Europa mitjançant el nou calendari i que això facilitaria la integració.
L'equip en contra d'aquest calendari va argumentar que aquest horari no es podia aplicar a Espanya pel tema de la crisi econòmica.


REFLEXIÓ:

Pel que fa a les recitacions no hi ha res de nou a dir. Ja se sap que es passen molts nervis però tot i així, penso que ho van fer bé i que van saber controlar-los.
Respecte al tema del debat penso que és una opció acceptable però personalment a mi no m'agradaria que s'implantés aquesta setmana al febrer perquè això comportaria moltes complicacions pels temes dels horaris, de les famílies, dels mestres...
També penso que Espanya va molt endarrerida respecte a la unió europea i que aquesta proposta no és la indicada per arribar a posicionar-nos en un bon lloc internacionalment, crec que hi ha altres maneres de poder dur-ho a terme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario