domingo, 27 de diciembre de 2009

seminari 16/12/2009

DESCRIPCIÓ

Aquest dia va ser l'ultim que es va fer seminari. La lectura en veu alta li va tocar al Sergio i va fer una comèdia molt interessant i molt divertida. Més tard, vam entregar el treball del llibre l'elogi de la feblesa del Jollien. Vam estar parlant sobre el llibre i vam fer la posada en comú. Després de estar una bona estona parlant d'això vam parlar de les sortides a les institucions educatives del divendres de la setmana d'activitats extraordinàries. Ho vam fer d'un en un menys els que havien anat per parelles. Vam conèixer millor cadascuna d'aquestes institucions.
No va donar temps d'escoltar-les totes però vam quedar que miraríem els blogs d'aquestes persones per poder assabentar-nos de com funcionen aquestes institucions que ens van quedar pendents.

VALORACIÓ

Aquesta classe va ser molt enriquidora. Vam conèixer les diferents institucions educatives que havien visitat els companys, també vam reflexionar sobre el fantàstic llibre de l'Alexandre Jollien. Per tant, va ser una classe molt aprofitosa i molt reflexiva. Em va agradar molt però l'únic inconvenient és que va faltar temps per poder acabar-ho tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario