domingo, 27 de diciembre de 2009

comunicació oral, escrita i digital

DESCRIPCIÓ


El dia 21 de desembre a la classe de comunicació oral, escrita i digital vam començar la classe, com cada dilluns, amb les exposicions de territori. Aquest dia ens va tocar al meu grup, la Marta Juny i jo. Nosaltres vam fer els dialectes. El mateix dia també van exposar la Mònica Gutièrrez i l'Eva Gòmez que ho feien sobre els plats tradicionals catalans, el Cristian Cubillo i l'Albert Guix que ho feien sobre el modernisme i el David Cortés i la Irene que ho van fer sobre San Sebastià. Una vegada vam acabar de fer les exposicions ens van deixar marxar de la classe.


REFLEXIÓ


Aquesta classe va ser molt curta ja que no va durar ni una hora. Penso que les exposicions van sortir bé encara que la meva, personalment, va quedar una mica malament pel que fa al temps. La Marta i jo, com que feiem el treball sobre els dialectes, volíem ensenyar-vos uns fragments d'
àudio perque puguéssiu escoltar les diferències de cada dialecte però vam tenir un problema i no se sentia l'àudio quan vam arribar a la universitat. És per això que vam decidir deixar tots els audios per al final. Després d'haver estat ensallant l'exposició vam veure que s'ens feia molt llarga i passava del temps acordat. Per tant, el que vam fer va ser reduir l'exposició i vam tornar a ensallar-la i ens sobraben gairebé 40 minuts. Al comprovar-ho moltes vegades vam acordar que ja estava bé ja que així podriem possar els audios sense cap mena de problema. Quan vam començar l'exposició ens vam confiar massa i no ens va arribar el temps. La veritat és que ens va sentar molt malament perquè sí que ens ho vam preparar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario