lunes, 16 de noviembre de 2009

Seminari 13/11/09

DESCRIPCIÓ

Vam començar aquesta classe fent un repàs de totes les activitats extraordinàries, els treballs que hem d'entregar i les dates per entregar-los. Després l'Elena Carmona ens va llegir un fragment del llibre " Memorias de una geisha". Una vegada hem acabat la lectura, l'Àngel Carrillo i l'Elena Carmona ens han explicat la actualitat educativa. La notícia triada va ser: "Un niño con diabetes cambia de escuela tras ser discriminado". La veritat és que és una notícia que impacta moltíssim. L'article el vam comentar a la classe i finalment es va arribar a la conclusió de què per part de la família no és fàcil canviar d'escola al nen però que es tindria que fer ja que això és passar-se amb el noi i és fer-li mal.
Una vegada hem acabat l'actualitat educativa, l'Annabel ens va passar un powerpoint amb unes imatges que es podien veure de diferents maneres amb l'objectiu que com a mestres que serem, hem de ser flexibles i saber mirar-nos les coses des de diferents punts de vistes.Per tant, hem d'escoltar les opinions del altres i mai tancar-nos en escoltar només una.

REFLEXIÓ

Aquesta sessió em va semblar molt maca ja que va ser divertida i alhora vam aprendre. Personalment, el que més em va agradar d'aquesta classe va ser el final quan la tutora ens va passar les imatges aquestes del punt de vista perque em van fer reflexionar molt sobre la vocació de mestre encara que també m'atreveria a dir que no només com a mestres sinó que també com a persones. La moneda sempre té dues cares i això és un aspecte a tenir en compte. Mai hem de veure les coses d'una sola manera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario