lunes, 2 de noviembre de 2009

TÒPICS

TÒPIC 1: UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES

Penso que és veritat perque quan un llegeix algun diari, alguna revista o simplement veu la televisió, sempre ens mostren la informació acompanyada d'una foto que fa emfatitzar aquesta informació que es vol transmetre. Les persones en veure la foto sempre són més sensibles a allò que es veu i per tant ajuden a comprendre millor el que es vol dir encara que sempre tenim l'inconvenient de que amb això de les noves tecnologies es puguin retocar aquestes fotos.

TÒPIC 2: DAVANT DE LA TELEVISIÓ, EL RECEPTOR ÉS PASSIU

Penso que això és veritat també perque la televisió és una tecnologia molt present a la nostra societat i que té una gran rellevància. Tot el que surt a la televisió l'està veient un munt de persones i ha de ser "lliure" però sense sortir-se d'uns límits. També és veritat que sempre posen els típics esteriotips com ara a les noies primes, als nois prims, etc... Això fa que es crein problemes d'altres tipus a la nostra societat com ara, agafar complex. PEr tant, potser perillòs.

TÒPIC 3: LA VIOLÈNCIA VISTA A LA TELEVISIÓ O AL CINEMA, GENERA VIOLÈNCIA

No necessàriament la violència que surt a la televisió s'ha de reproduir a la realitat però clar torno a dir que la televisió és un mitjà de comunicació i que la veu tothom per tant, s'hauria de possar menys escenes d'aquest tipus per poder prevenir qualsevol acte violent a la societat i també per fer entendre que la realitat no té perquè ser així sempre.

TÒPIC 4: LA TELEVISIÓ ÉS UN MITJÀ GENERADOR DE "MODES"

La televisió està clar que genera diferents modes i fa que la societat vulgui ser com a tal. S'han d'utilitzar modes on tothom es pugui sentir reflexat i no només posar els modes que interessen a un tipus de societat en concret.

TÒPIC 5: LA TELEVISIÓ ÉS UNA FINESTRA OBERTA A LA REALITAT

La televisió ens mostra la realitat o més ben dit, hauria de mostrar la realitat tal i com és sense manipular-la. Quan dic això em refereixo als aspectes religiosos, culturals, ètnics, polítics, socioeconòmics, etc...

TÒPIC 6: ELS MITJANS DE MASSES INSENSIBILITZEN LES CONSCIÈNCIES

Amb la televisió rebem moltes informacions i moltes notícies de tota mena. Rebem de molt bones, de no tan bones i de dolentes. Aquestes últimes són les que fan que els espectadors acaben insensibilitzant-nos ja que són notícies que cada vegada més s'estan convertint en el nostre dia a dia. A veure en part és veritat que la realitat és així i que em d'assabentar-nos de tot el que passa ja sigui bo o dolent, però arriba un moment que de tant escoltar notícies dolentes acabem per assumir-ho i insensibilitzar-nos menys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario