miércoles, 28 de diciembre de 2011

DESENVOLUPAMENT DE LES COMPETÈNCIES COGNITIVES

El grup de la Sandra Castelnuovo, l'Ísaac Serrano i el Xavi Costa van presentar el tema del desenvolupament de les competències cognitives. Per fer-ho han utlitzat un Prezi, com a recurs audiovisual, i a partir d'aquest, que és un recurs molt interessant,han presentat diferents recursos com Lumosity, reclaim your brain, per a treballar:

- Velocitat
- Memòria

- Atenció

- Flexibilitat de tasques

- Resolució de problemes


Per poder desenvolupar aquestes competències han mostrat una pàgina web titulada "Lumosity Jocs", on ens han mostrat jocs com: lost in migration, color match, rain drops... per poder desenvolupar les diverses competències del cervell.

Cal dir que a la presentació també han relacionat aquest programa amb les escoles de pràctiques dels membres del grup. A mi m'ha semblat una idea molt interessant.

A la part pràctica ens van fer a nosaltres fer els exercicis i vam fer jocs de memòria i atenció i van aconseguir captar la nostra atenció i participació. Personalment, em va interessar molt per a poder treballar amb els nostres nens però sempre i quan sense deixar de banda els altres aspectes de la persona, com ara, les emocions, els sentiments i la part més social. Les persones tenim moltes dimensions no només la cognitiva, tot i que també és molt important.


Va molt bé conèixer recursos per a treballar totes les capacitats de la persona amb els nostres nens.


A la imatge es pot veure un exemple de joc per a treballar l'atenció.





No hay comentarios:

Publicar un comentario