miércoles, 28 de diciembre de 2011

L'ÚS DE LA PISSARRA DIGITAL INTERACTIVA

El grup de l'Helena Vall, la Marta Pintos, l'Alba Mayol i la Ethel Nogués ens van parlar sobre l'ús de la pissarra digital.

Per a fer la seva presentació van utilitzar un prezi, on ens van explicar els diferents tipus de pissarres digitals que existeixen (electromacnètica, infraroja, resistiva i òptica i ultrasònica- infraroja). Una vegada ens havien ensenyat els diferents tipus, vam fer una posada en comú sovre les experiències nostres a les escoles de pràctiques.


El contingut va ser una mica repetitiu tot i que és un contingut de gran utilitat en el futur. Ja havíem treballat aquest tema a la classe però sempre va bé tenir-ho present ja que és de gran rellevància per a la nostra professió.


També van crear un Jclic on van fer participar més a la resta de companys i van anar sortint a fer exercicis sobre el tema que exposaven. Per últim, van crear un Powerpoint on amb les aportacions dels mateixos membres de classe vam triar els avantatges i inconvenients de la pissarra digital a l'aula.


Personalment, ja vaig fer una entrada sobre la pdi però torno a dir la meva opinió sobre aquest recurs. Penso que és un recurs molt interessant i que amb ella es pot canviar de metodologia fent les classes més divertides i més dinàmiques on es pot partir de la motivació dels nens i nenes de la classe. Permet fer un munt de coses: activitats, jocs, etc. L'únic inconvenient que li veig és que són molt costoses i no totes les escoles poden disposar d'una pissarra digital interactiva a cadascuna de les aules.


La meva escola de pràctiques si que treballaven molt amb les pissarres digitals, així que també allà vaig poder apropar-me més a aquest tema que d'entrada era nou per a mi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario